Подпишитесь на нас ВКонтакте, чтобы узнать об :

Главная > Пресса > Знания

Update Drivers om de Laatste NVIDIA Kwetsbaarheden Op te Lossen

Er zijn maar liefst vijf beveiligingskwetsbaarheden gevonden in de NVIDIA GeForce, NVS, Quadro and Tesla graphics processing unit (GPU) display drivers voor Windows. Drie daarvan zijn als ‘Ernstig’ geclassificeerd en kunnen DoS-aanvallen en Privilege Escalatie tot gevolg hebben, wat hackers de kans geeft malware op uw computer uit te voeren.

db.png

NVIDIA roept gebruikers op om de laatste versies van hun drivers op te zoeken en te downloaden op hun driver download pagina.

Forbes redacteur Davey Winder legt uit hoe de kwetsbaarheden Windowssystemen (Windows 7, 8, 8.1, 10) kunnen beschadigen: “De kwetsbaarheden die geclassificeerd zijn als ‘Ernstig’ bevinden zich in het zogenaamde ‘user mode video driver trace logger’ component van de Windows GPU display driver. Daarmee kan een hacker, als hij toegang heeft tot het systeem, een ‘hard link attack’ starten die leidt tot de uitvoering van codes, privilege escalatie en denial of service (DoS).”

Om deze problemen te verhelpen, zult u uw NVIDIA drivers moeten bijwerken. Driver Booster 6 Free heeft een database met meer dan 2.500.000 drivers waaronder de laatste NVIDIA GeForce, NVS, Quadro en Tesla graphics processing unit (GPU) display drivers voor Windows. Indien u het programma nog niet heeft, kunt u Driver Booster hier downloaden:

https://www.iobit.com/downloadcenter.php?product=nl-driver-booster-free-new


IObit использует куки для того, чтобы улучшить контент и обеспечивать вам наилучший опыт при посещении нашего сайта.
Продолжая просматривать наш веб-сайт, Вы соглашаетесь с нашей политикой конфиденциальности.

Я принимаю